Bye Bra

Brysttape A-F skål - Perfect Cleavage Tape

DKK 239,- DKK 215,10
Sale
Denne vare er udsolgt
Farve:
Størrelsesguide

commodity-size.description

ONE
SIZE ONE SIZE
  • Varebeskrivelse
    Bye Bra
    Brysttape A-F skål - Perfect Cleavage Tape
    Tilbehør
    HUSK AT SE VIDEOEN
    Har du en kjole, hvor din BH helst ikke skal kunne ses? For eksempel gallakjolen eller selskabskjolen med den dybe udskæring. Så har du her løsningen.

    Brysttapen fra Bye Bra kan give en flot dyb kavalergang uden at en BH bliver synlig. Eller en flot dyb rygudskæring uden at din BH kan ses.
    Perfect Cleavage Tape fra Bye Bra passer en barmstørrelse fra A til F skål. Der medfølger hudfarvet Nipple Covers i silke til at skjule brystvorten.
    Bye Bra tager klæbende bh-løsninger til ukendte højder med denne innovative, patentanmeldte tape til virkelig dybe udskæringer og krydsede stropper: the Perfect Cleavage tape.
    Brysttapen løfter brysterne fra siden og ind mod midten af brystet; det giver dig en optimal, boostet kavalergang. Bye Bra Perfect Cleavage tape med brystvortepatches i silke er den perfekte løsning, hvis du vil have brystet frit uden en bh, men stadig vil give det et flot løft.
    The Perfect Cleavage tape består af fire stykker tape; to pr bryst. Det første bånd, formet som et “L”, løfter brystet og drejer det let indad for at skabe kavalergang. Det andet bånd, formet som et omvendt ”T”, bidrager med ekstra støtte.
    Fordi hvert stykke tape påføres i fire trin, er det super let at bruge, og du behøver ikke røre ved den klædende inderside. Bye Bra tapes er fremstillet af supertyndt og fleksibelt selvklæbende folie, produceret af 3M™.
    Hver pakke indeholder gratis brystvorte-patches i silke, så brystvorten dækkes og beskyttes.
    Varenummer: 9391_skin=01f

    GRATIS FRAGT i DK - over 500 kr.*
    GRATIS RETUR i DK*

    Pasform, støtte og funktion. Det er nøglen til undertøj, der sidder perfekt og får dig til at føle dig bedre tilpas ... Bye Bra Brysttape A-F skål - Perfect Cleavage Tape tilhører varegruppen Tilbehør og indgår i kollektionen Bye Bra.

    Produktet har følgende varenummer 9391_skin=01f hos Bye Bra og indeholder materialerne Acrylic Copolymer Adhesiv 16% og fåes i farverne og størrelserne: .



    Vi sender din pakke 1-3 hverdage efter vi har modtaget din ordre.

    Der er GRATIS LEVERING til dansk GLS Pakkeshop på alle ordrer over 500 kr.

    Du har 14 dages returret.

    Betaling kan ske med Mobilepay, Dankort, Visa, Mastercard m.v.

    Har du spørgsmål? Så ring til os på 7021-1084 (mandag til fredag 9-12)


    • Acrylic Copolymer Adhesiv 16%
    • Vask i hånden
    • Ikke strygning
    • Ikke blegning
    • Ikke tørretumbling
    • Ikke kemisk rensning
    Spørg om varen
  • Levering og retur
    Text goes here
  • Kundeservice
    Betaling kan ske med Dankort, Visa, Mastercard m.v. Har du spørgsmål? Så ring til os på 7021-1084 (mandag til fredag 8-15) eller send en email til service@lace.dk

Lace anbefaler...